Du er her:

Der er nu kommet retningslinjer for Gudstjeneste.

I morgen, Kristi Himmelfarts dag, er der Gudstjeneste kl 9.00.

Agerskov kirke er blevet sat til maksimalt at måtte tage imod 40 mennesker. Når I kommer til kirken vil vi bede jer om at spritte jeres hænder af. og holde afstand 1 meter til folk som i ikke deler husstand med. Præst og kirketjener vil ikke give hånd, det er vi kede af, men det ville, i disse tider, være groft uansvarligt!

Der vil være lagt salmeark frem. Hvis man foretrækker en salmebog må vi bede om, at man tager sin egen med.

I kirken er nogle af stolerækkerne spærret af. Også når vi sidder vil der skulle holdes mindst 2 meters afstand til andre, hvis vi skal synge, og det tænker jeg at vi skal!

Der vil være altergang, og den vil være kontinuerlig, det vil sige stående. en af gangen.

Når alle disse retningslinier er sagt, vil jeg gerne tilføje at vi, trods alt dette, glæder os til at fejre Gudstjeneste med jer igen. Det har været en lang og mærkelig tid, den er ikke ovre endnu, men det at kunne mødes i kirken igen er glædeligt.

Del dette: