Du er her:

Coronagudstjenester

Der er regelmæssige Gudstjenester i Agerskov, men der er stadig restriktioner

Menighedsrådet har, efter at have studeret de retningslinier der er kommet fra kirkeministerium og stift, nået frem til, at Agerskov kirke maksimalt at må tage imod 40 mennesker, dertil kommer personale.

Når I kommer til kirken vil vi bede jer om at spritte jeres hænder af. og holde afstand 1 meter til folk som i ikke deler husstand med. Præst og kirketjener vil ikke give hånd, det er vi kede af, men det ville, i disse tider, være groft uansvarligt!

Vi har igen salmebøgerne fremme til Gudstjeneste, men ikke til begravelser og andre kirkelige handlinger.

I kirken er nogle af stolerækkerne spærret af. Også når vi sidder vil der skulle holdes mindst 2 meters afstand til andre når vi synger.

Vi fejrer altergang, men indtil videre er den kontinuerlig, det vil sige stående. en af gangen, retningslinierne omkring nadver bliver gennemgået til gudstjenesten.

Del dette: