Du er her:

Deltagere i Gudstjenesten i Agerskov kirke

Der kan nu være op til 80 deltagere i gudstjenesten, men med restriktioner

Grundet nye fortolkninger af folkekirkens coronaretningslinier hen over sommeren er det Agerskov menighedsråd en glæde at meddele, at vi til dels kan åbne en smule yderligere, særligt i forbindelse med kirkelige handlinger (bisættelser, begravelser og bryllupper etc.).

Den nye måde at opgøre deltagerantallet på tillader os at åbne kirken for op til 80 personer, men det er et tal der skal tages med et meget stort gran salt.

Tallet er baseret på, at alle bænke i kirken kan indeholde op til 5 personer, såfremt alle de 5 personer alle tilhører samme husstand. Hvis det er folk der bor hver for sig kan der, med de gældende afstandskrav, ikke sidde mere end to personer på hver bænk.

Det betyder, at hvis der kommer mange mennesker alene, eller alene sammen med en ægtefælle kan der ikke være mere end lidt over 30 personer i kirken, men i tilfælde af at der kommer flere husstande sammen kan antallet af mennesker vi må lukke ind, stige helt op til potentielt 80 mennesker.

Del dette: